Wat bieden wij aan?

 

Taarten

Een bezoekje bij de bomma, een familiebijeenkomst of gezellig enkele vriendinnen op de koffie? Elke gelegenheid is goed voor een lekker stukje taart om samen van te genieten. Kies een taart uit ons standaardassortiment of stel je taart volledig samen naar jouw eigen smaak. Hieronder alvast enkele mogelijkheden... 

 

Klassieke vanille- of chocoladebiscuit met slagroom of botercrème en afwerking naar keuze (chocolade, fruit, ...)

Prijs: vanaf 18€ (6 personen) 

Cheesecake in diverse smaken (klassiek, mokka, (kinder)chocolade, fruit, ...) en afwerking naar keuze

Prijs: vanaf 20€ (6 personen)

Eens zin in iets anders? Probeer dan eens een pannenkoekentaart met slagroom, chocolade of tiramisu!

Prijs: vanaf 25€ (6-8 personen)


Cupcakes

Op zoek naar een leuke verjaardagstraktatie voor op school of op je werk of kleine verwennerijen die makkelijk uit te delen zijn op een babyborrel of  tijdens een receptie? Dan zijn cupcakes misschien iets voor jou! Deze vrolijke, kleine cakejes laten met hun verschillende smaken, vullingen en  toppings, hun gekleurde papiertjes en feestelijke decoraties ieders hart smelten…

Bestellingen enkel mogelijk vanaf 12 (standaardformaat) of 24 (mini-versie) stuks

Prijs: vanaf 2,50€/stuk (standaardformaat)


Brownie

Mijn lievelingsingrediënt bij het bakken? Chocolade!!! Het spreek dan natuurlijk voor zich dat de brownie met zijn zachte en smeuïge binnenkant één van mijn lievelingsbaksels is. Mmm… Maak hieronder alvast je keuze uit alle verschillende variaties die door mezelf uitgetest en goedgekeurd zijn :)

Ook verkrijgbaar 

              - verschillende blondie-variaties (witte chocolade)

Blondie 

Citroenblondie

Blondie met frambozen

Blondie met m&m's

Stroopwafelblondie

Chocolate chip blondie 

 

Prijs: 3€/stuk (5x5cm)


Themataarten

De verjaardag van je mama? Het pensioenfeest van een collega? Het doopsel  of communiefeest van je zoon of dochter? Zo’n speciaal moment moet uiteraard gevierd worden! Niets is leuker (en lekkerder) dan om te vieren dan met een lekkere en originele taart. Hieronder enkele voorbeelden uit de oude (en meer recente) (taart)doos. 

Taarten in jouw lievelingssmaak of kleur, taarten in een speciale vorm, versierd in een bepaald thema, handgemaakte suikerdecoraties, ....  (Bijna) alles is mogelijk! Vraag zeker een offerte aan en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Opgelet! Het uitwerken van themataarten voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, doopsels, jubilea, … is mijn grote passie, maar hier kruipt meestal wel de nodige tijd en planning in. Om hun kwaliteit te kunnen garanderen, moeten themataarten daarom minstens 2 weken op voorhand besteld worden.