FAQs


Bestellingen

 

Ik wil graag een themataart bestellen. Hoe ga ik best te werk?

U kan ons steeds contacteren via mail of via de contactpagina om een (vrijblijvende) offerte aan te vragen. Het is best om hierbij al zoveel mogelijk informatie mee te geven. Indien u bijvoorbeeld reeds een specifiek thema in gedachten hebt voor de gelegenheid, laat u me dit best al weten. Indien u bijvoorbeeld 1 van de zovele mensen bent die reeds een hoop voorbeeldtaarten gezocht heeft op Pintrest, mag u deze altijd doorsturen naar mij. Op deze manier weet ik welke stijl u leuk vindt en kan ik deze gebruiken om er een eigen unieke creatie op te baseren. Wil u zich laten verrassen? Geen probleem! Geef ons dan gewoon de gelegenheid door en wij maken zelf een leuke (en lekkere) taart voor u.

 

Ik wil graag een taart bestellen. Is het gamma taarten dat beschikbaar is beperkt tot diegenen die op de website staan?

Neen! Contacteer ons gerust indien u een heel specifieke taart in gedachten heeft. Bijna alles is mogelijk en ik probeer natuurlijk heel graag nieuwe recepten uit. Ook vegan-taarten, suikervrije taarten etc. zijn mogelijk.

 

Ik heb een voedselallergie. Kan ik bij En Garde een taart bestellen?

Zelfs met een voedselallergie is het mogelijk om bij En Garde een taart te bestellen. Het maken van gluten- of lactosevrije taarten is geen enkel probleem. Ook met notenallergieën en allergieën voor bv. steenvruchten etc. kan rekening gehouden worden. Let er wel mee op dat onze keuken ook gebruikt wordt voor de bereiding van onze dagelijkse potjes, dus sporenelementen van sommige voedingswaren kunnen jammer genoeg niet worden uitgesloten.

 

Kan ik ook telefonisch bestellen?

Neen, helaas is dit niet mogelijk. Bestellingen kunnen worden geplaatst via mail of via het contactformulier op de website.

 

Ik krijg geen antwoord op mijn aanvraag via het contactformulier of op mijn mailtje. Wat moet ik doen?

Controleer je ongewenste mails. Soms komt het voor dat ons antwoord in de spam-folder van je mailbox terechtkomt.

 

Hoe lang op voorhand moet ik bestellen?

Om de kwaliteit van themataarten te garanderen dienen deze minstens 2 weken op voorhand besteld te worden. Ook andere taarten bestelt u best minstens 2 weken op voorhand. Op deze manier bent u er zeker van dat uw bestelling tijdig in mijn agenda wordt ingepland en dat ze in de gevraagde periode verwerkt kan worden.

 

Ik heb mijn taart niet 2 weken op voorhand besteld. Kan ik alsnog bij En Garde nog een taart bestellen?

U kan nog steeds een bestelling proberen te plaatsen. Mijn productiehoeveelheid is echter beperkt, dus het zou kunnen dat we uw bestelling moeten weigeren als onze agenda al volzet is voor die week. Bestel daarom (thema)taarten best goed op voorhand. Zo bent u zeker van uw bestelling. 

 

Kunnen bestellingen worden geleverd?

Neen. Iedere bestelling geplaatst bij En Garde kan enkel worden afgehaald.

 

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Bestellingen kunnen worden afgehaald op afspraak. Er zal bij het plaatsen van de bestelling een moment gezocht worden dat voor beide partijen uitkomt.

 

Hoe lang kan ik een bestelde taart bewaren?

Alle taarten worden vers gemaakt en zijn na afhaling nog enkele dagen houdbaar in de koelkast.

 

Betaling

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Bestellingen kunnen worden betaald met cash of via payconiq bij afhaling of via overschrijving voor afhaling. Let op: Er wordt bij iedere bestelling wel reeds een voorschot gevraagd van 40%, te betalen ten laatste 7 dagen voor de afhaaldatum.

 

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs die op de website staat is inclusief BTW. En Garde is een kleine onderneming en is daarom vrijgesteld van BTW. U betaalt dus steeds 0% BTW.

 

Kan ik een factuur ontvangen?

Er wordt voor iedere bestelling een factuur opgemaakt. 

 

Workshops

 

Hoe lang op voorhand moet ik een workshop reserveren?

Aangezien En Garde een klein éénmansbedrijfje is zonder extra personeel, is het verstandig om workshops reeds enkele weken op voorhand te reserveren. Op die manier bent u zeker van onze beschikbaarheid. 

 

Kunnen workshops ook op locatie worden georganiseerd?

Momenteel kunnen workshops enkel gegeven worden bij de organisator thuis. 

 

Kan iedereen deelnemen aan een En Garde workshop? 

Alle kindjes (ook diegenen zonder bakervaring) kunnen deelnemen aan de workshops. Ook als begeleider heb je geen bakervaring nodig. Indien kindjes die deelnemen aan een workshop specifieke allergieën hebben, kan hier ook rekening mee gehouden worden. 

 

Kan ik een workshop annuleren?

U kan een geplande workshop steeds annuleren, maar afhankelijk van de annuleringstermijn kan het zijn dat u extra kosten betaalt. U kan onze volledige annuleringsvoorwaarden nalezen op de workshoppagina.