Onze workshops

 

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens een kinderfeestje? Denk dan eens aan onze talrijke creatieve workshops! Er kan gekozen worden voor de decoratie van koekjes, cupcakes of taarten (moeilijksheidsniveau op maat van de leeftijd van de kleine bakkertjes).

Wij zorgen voor de begeleiding en het materiaal. Tijdens de workshop worden eerst de verschillende stapjes uitgelegd om het mooiste resultaat te krijgen en daarna gaan de kinderen zelf aan de slag met glazuur, vulling en suikerdecoratie.

De mini-bakkertjes krijgen hun eigen creaties nadien in een mooie verpakking mee naar huis.

* De workshops zijn geschikt voor 6 tot maximum 10 deelnemertjes (en 2 extra begeleiders) en worden bij de jarige thuis gegeven. Het gebak zelf wordt door ons op voorhand gebakken en alle decoratiemateriaal wordt door ons voorzien. 

* De kinderfeestjes worden alleen op woensdagnamiddag en in het weekend gegeven. Voor locaties verder dan 10 km verwijderd van Sint-Katelijne-Waver komt er een reiskostenvergoeding bij van € 0,5 per km.


Koekjes decoreren

In deze workshop gaan de kindjes zelf aan de slag met gekleurd suikerglazuur om zo de mooiste koekjes te maken. Na enkele korte instructies kunnen ze zelf aan de slag. De duurtijd van de workshop wordt voorzien op ongeveer 1u waardoor deze workshop ook geschikt is voor jongere kindjes (vanaf 4 jaar). 

Prijs: €10/kind (6 koekjes)

 

Cupcakes decoreren

Met hun vrolijke papiertjes en zwierige toefjes topping stelen ze ieders hart. Tijdens deze workshop gaan kinderen zelf aan de slag met  botercrème, rolfondant en suikerdecoratie. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De duurtijd van de workshop wordt voorzien op ongeveer 1,5u (4 cupcakes) of 2u (6 cupcakes).

Prijs: €12.5/kind (4 cupcakes)

Prijs: €15/kind (6 cupcakes)

 

Mini-boltaartjes decoreren

In deze workshop kunnen bakkertjes vanaf 8 jaar zelf een taartje vullen, afsmeren en bekleden met rolfondant in een thema naar keuze! De duurtijd van de workshop wordt voorzien op ongeveer 2u.

Prijs: €17.5/kind

 

Taarten decoreren

Dripcakes, handtasjes, eenhoorns... Alles is mogelijk. De kinderen gaan zelf aan de slag met de spatel, de spuitzak, de deegrol en hun zelfgemaakte suikerdecoratie. Deze workshop is geschikt voor bakkertjes vanaf 9 jaar. De duurtijd van de workshop wordt voorzien op 2,5u.

Prijs: €19/kind

 

Themaworkshops

Kerstmis, Halloween, Pasen, Valentijn, ... Ieder thema leent zich ertoe! Zoek je een toffe activiteit gekoppeld aan een feestdag of een andere speciale gelegenheid? Er is vast wel een koekje of een taart om erbij te passen. De moeilijkheidsgraad van de workshop kan vaak ook aangepast worden aan de leeftijd van de deelnemers.  

Enkele voorbeelden: Decoratie Gingerbread houses rond Kerst, decoratie van valentijnskoekjes om je geliefden mee te verrassen, ...

Prijs: op aanvraag


Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden:

Gelieve de prijs van de workshop over te schrijven op het rekeningnummer BE51 0019 6270 4262 met vermelding van het referentienummer op de offerte ten laatste 7 dagen voor de geplande workshop. Bij betaling aanvaard je automatisch de annuleringsvoorwaarden.

Kosteloos annuleren voor een workshop kan tot 7 werkdagen voor aanvang van de workshop. De annulering kan per mail worden gedaan via EnGarde.Cakesandmore@gmail.com. Indien een workshop geannuleerd wordt na deze termijn, zal een annuleringskost van 50% in rekening worden gebracht.

Bij annulering op de dag van de workshop zelf wordt het volledige bedrag in rekening gebracht tenzij bij bezorging van een doktersattest of aantonen van overmacht. Er worden geen inschrijvingskosten terugbetaald indien één van de deelnemers verhinderd is. Wel kan een andere deelnemer zijn/haar plaats innemen.

En garde behoudt zich het recht voor om workshops te annuleren wegens ziekte of een andere vorm van overmacht. In dat geval zal de klant per e-mail een annuleringsbericht ontvangen en het volledige bedrag voor de workshop terug ontvangen. In het geval dat een annulering het gevolg is van een derde partij of gebeurtenis waar wij geen controle over hebben, zullen we de klant op een andere datum een alternatieve optie aanbieden. In dat geval vindt geen automatische restitutie van de kosten plaats. Indien de klant geen gebruik maakt van het alternatief dat wij bieden en ook verzuimt om binnen 1 maand hierop te reageren vervalt onze plicht tot restitutie.

 

Aansprakelijkheid:

En Garde kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen voor, tijdens of na het plaatsvinden van een workshop en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen of incidenten die veroorzaakt worden door een andere deelnemer. En Garde beschikt over de nodige vergunningen en verzekeringen voor de uitoefening van haar activiteiten. Voedselallergieën en intoleranties dienen bij reservatie te worden gemeld. Hiermee zal in de mate van het mogelijke rekening mee gehouden worden tijdens de workshop. En garde kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor incidenten ten gevolge van voedselallergie/intolerantie.